fbpx

Team

FULL SERVICE TEAM

FILM INCOMPANY werkt in een team van professionals. Wij bezitten over een uitgebreid netwerk voor aanvullende diensten als vormgeving, het schrijven en redigeren van teksten, visuele en online producties.

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie over ons, neem dan contact met ons op.


Petra van Horssen

Bij ABC Theatrical Distribution – Cinemien was Petra van Horssen verantwoordelijk voor de marketing van alle bioscoop- en dvd-releases. Ze was medeverantwoordelijk voor de lancering van de filmportal Cinemalink.tv waarmee ze uitgebreid ervaring opdeed met VOD en online marketing.

Eerder werkte Petra van Horssen als projectmanager bij The Publicity Company. Ze verzorgde de publiciteit voor filmdistributeurs, -producenten en festivals.

Petra van Horssen studeerde film- en televisiewetenschap aan de UvA in Amsterdam. Ze volgde een opleiding strategische communicatie aan de Hogeschool van Utrecht (FORUM) voor communicatie en journalistiek en deed de internationale Marketing & Distribution Course aan de Media Business School in Malaga.

linkedin-logo Meer over Petra van Horssen


 

Anne Kervers

Zelfstandig filmmarketeer die sinds 2012 vanuit FILM INCOMPANY aan verschillende projecten en films werkt. Anne Kervers studeerde Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht (MA degree) en is sinds begin van de studie en tijdens haar carrière actief bezig geweest bij o.a. Latin American Film Festival, Nederlands Film Festival, International Film Festival Rotterdam, Cinemien, Breaking Ground en Go Short Int. Film Festival.

Specialiteiten: filmmarketing, pr en sociale media campagnes.

linkedin-logo Meer over Anne Kervers


 

Petra Letteboer

Sinds 2016 werkt Petra Letteboer als zelfstandig marketeer voor FILM INCOMPANY aan diverse films voor zowel volwassenen als kinderen. Ze studeerde European Studies (communication & marketing) aan de Haagse Hogeschool, volgde een opleiding strategische communicatie aan de Hogeschool van Utrecht voor communicatie en journalistiek (FORUM) en is altijd actief geweest binnen de entertainment branche. Ze begon haar werkende leven als projectmanager bij The Publicity Company, waar ze de publiciteit verzorgde voor opdrachtgevers uit de film- en muziekbranche. Daarna was ze bij platenmaatschappij Coast to Coast pers- en rtv promotor en vanaf 2005 vennoot bij platenlabel Coast Company, waar ze verantwoordelijk was voor pr en marketing en licenties voor binnenlandse en internationale artiesten en labels.

linkedin-logo Meer over Petra Letteboer


 

Anne-Marie van Warmerdam

…is sinds 1989 zelfstandig ontwerper. Een van haar specialisaties is het ontwerp van key artwork (affiches en dvd verpakkingen) voor speelfilms en documentaires en de daarbij behorende uitingen voor de publiciteitscampagne van een film. Met FILM INCOMPANY werkt zij al jaren aan de uitbreng van grote en kleinere films voor verschillende opdrachtgevers.

linkedin-logo Meer over Anne-Marie van Warmerdam