Médecin de Campagne

Vanaf 25 januari te zien in de bioscoop

banner movie poster Medecin de campagne bioscoop

Médecin de Campagne is een heerlijke tragikomedie van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is. Zijn ervaring maakt de film tot een oprecht en invoelbaar drama. Met wederom een prachtige hoofdrol van François Cluzet (Intouchables) die voor deze film genomineerd werd voor een César. Médecin de Campagne was in Frankrijk een echte publiekslieveling en één van de grootste filmhits van het afgelopen jaar.

Vanaf 25 januari is de film in heel Nederland te zien.

Maak als lezer van Medisch Contact kans op vrijkaarten voor deze fijne Franse film. Mail uiterlijk dinsdag 23 januari naam en adres door naar: winactie[@]filminc.nl.

Iedere winnaar ontvangt 2 vrijkaarten en krijgt woensdag 24 januari bericht. Diezelfde dag worden de vrijkaarten per post verstuurd.

Synopsis Médecin de Campagne:

Jean-Pierre is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust.
Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, is rustiger aan doen geen optie. Ondanks het feit dat François tegensputtert, stuurt zijn arts een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen als arts en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre dan ook behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

 

Via de volgende link vind je een overzicht van alle bioscopen waar de film te zien is vanaf 25 januari:

 

Deze film wordt uitgebracht door distributeur Cherry Pickers.