fbpx

Aanpak

In de productie van een film wordt veel liefde, geld en zeker ook veel tijd gestoken. Van idee tot script – van script tot film en van aankoop tot distributie is een proces van jaren. Het spreekt vanzelf dat wanneer een film aan het publiek gepresenteerd wordt dit ook met de juiste aandacht en expertise moet worden gedaan. Een campagne voor een film is niet zomaar een reclamecampagne, kennis van film en van filmbranche is essentieel.

Niet elke film heeft een groot publiek – maar wel verdient elke film haar publiek. Of deze nu in de bioscoop, op een festival of thuis te vinden is. FILM INCOMPANY is specialist in filmmarketing. In overleg met u ontwikkelen wij een marketing en distributiestrategie.

Ook verzorgen wij de uitvoering van een releaseplan en campagne en doen wij voor research en geven we advies voor de acquisitie van films en projecten. Voor tijdelijke uitbreiding van uw team, voor specifieke projecten of voor advies kunt u FILM INCOMPANY benaderen Bel of mail dan maken we een afspraak.